Easy Clean, de perfecte reiniger voor je aanrijdbeveiliging!

15 Grudzień 2019 in Productondersteuning onderhoudsproducten reinigingsmiddel aanrijdbeveiliging
  • Reinigingsmiddel aanrijdbeveiliging

Hoewel onze kunststof aanrijdbeveiliging zo goed als onderhoudsvrij is, komt het wel eens voor dat je die snel wil opblinken. Zeker in omgevingen waar veel stof of andere materie blijft hangen. Je hoeft niet langer na te gaan welke schoonmaakproducten het meest geschikt zijn om onze veiligheidsoplossingen opnieuw hun glans te geven. Wij bieden namelijk zelf het ideale reinigingsproduct hiervoor: Easy Clean!

Easy Clean is een universele reiniger voor het Flex Impact gamma en bevat alle nodige componenten om onze veiligheidsproducten schoon te maken. Met Easy Clean verwijder je moeiteloos alle stof, aanslag en andere vuiligheid. Bovendien laat dit reinigingsproduct geen strepen na, en bevat het geen schuurmiddelen. Met Easy Clean ben je er dus 100% zeker van dat je aanrijdbeveiliging de beste behandeling krijgt!

Afhankelijk van de omstandigheden waarin onze veiligheidsoplossingen zich bevinden, raden we aan deze minstens 2x per jaar te reinigen met deze ozonvriendelijke reinigingsspray. Het volstaat om slechts een paar keer te spuiten verspreid over de constructie, en deze nadien schoon te vegen met een proper microvezeldoekje. Zo zorg je ervoor dat de opvallende gele kleur steeds tot zijn recht komt!

Wens je Easy Clean te bestellen voor de aanrijdbeveiliging in jouw bedrijf of magazijn? Neem dan zeker contact met ons op via info@boplan.com, of bel ons op het nummer +32 56 20 64 20.